Tuontiauto

Auto Saksasta edullisesti

Saksassa Autokarilla on kielitaitoinen ja hyvin käytettyjen autojen kaupan tunteva agentti, joka seuloo parhaat laatuautot ostettavaksi. – Etsimme valmiiksi katsastetut autot pääasiassa Ruhrin alueelta Keski-Saksasta.

Esimerkiksi Düsseldorfissa on isoja autotarhoja, josta löytyy monenkirjavaa autokaupan tekijää. Esimerkiksi me ostamme tuontiautot vain saksalaisilta luotettavilta autokauppiailta. Joukkoon ei ole mahtunut vielä yhtään kilometrivikaista käytettyä autoa.

Kilometrivikaisella tarkoitamme käytettyä autoa, jonka kilometrimittaria on rukkailtu alaspäin ja lukema saattaa näyttää aivan toiselta, mitä autolla on todellisuudessa ajettu. – Saksalainen on tarkka autonpitäjä ja Saksasta on saatavilla paremmilla tehdasvarustuksilla varustettuja autoja, mitä muuten tänne maahantuodaan.

Mutta myös Saksassa autokaupassa pätee sama sääntö kuin Suomessa. Hyvä auto ei ole koskaan halpa. Halvan hintalapun auto saattaa päällisin puolin näyttää hyvälle, mutta lähempi tarkastelu paljastaa vikoja tai esimerkiksi sen, että kyse on kolariautosta.

Koeajamme ja varmistamme tuontiauton teknisen kunnon ja historian ennen kuin auto lähtee uuteen kotimaahan. Palveluihimme kuuluu myös tuontiautojen rahti kaikkine kustannuksineen Suomeen, Saksan sisällä tapahtuvat siirrot rekalla Travemündeen sekä vaihtoauton omistajan historian ja huoltohistorian selvitys.

Erikseen sovittuna hoidamme myös auton tullauksen sekä maahantuonti katsastuksen. – Ison rahtirekan lisäksi käytössämme on myös kaksi pienempää kuljetusautoa, joilla autoja voidaan siirrellä.