Leasing

Monipuoliset leasing-ratkaisut Autokarilta

Huoltoleasing

Huoltoleasing on perusratkaisu sellaiselle yritykselle tai henkilölle,  joka haluaa auton käyttöönsä mahdollisimman vaivattomalla tavalla.  Sillä on samat edut kuin rahoitusleasingillä, mutta lisäksi sopimukseen  sisältyvät auton huollot.

  • Ei riskiä auton jälleenmyyntiarvosta, koska sopimusajan umpeuduttua auto palautuu autoliikkeeseen.
  • Kustannukset ennustettavissa.
  • Ei sido pääomaa, koska auto vakuutena.
  • Huoleton ratkaisu, koska huollot sekä korjauskulut sisältyvät sopimukseen. Entisen autosi otamme vaihdossa tai ostamme käteisellä.
  • Yritykselle vuokrat ovat vähennyskelpoisia.
  • Huoltoleasing-sopimusten hinnat lasketaan tapauskohteisesti käyttäen apuna hinnastoja. Kysy aina yksilöllinen tarjous meiltä.
  • Sopii myös yksityisasiakkaalle.

Lisäksi vuokralle ottajalla ei ole riskiä auton jälleenmyyntiarvosta. Huoltoleasing-ratkaisuksi voit valita edustamistamme merkeistä  minkä vain; Fordin, Hondan tai Mitsubishin.

Yksityisleasing

Yksityisleasing on nykyaikainen tapa hankkia uusi auto. Huoltoleasing on uusien autojen pitkäaikaista vuokrausta, jonka etuna on vaivattomuus ja riskittömyys. Autoilun keskeiset kulut ovat tiedossasi etukäteen koko leasingkauden ajalta. Sinun ei tarvitse kantaa riskiä auton jäännösarvosta ja voit halutessasi vapauttaa pääomaa turvallisiin sijoituksiin.

Vuokraan sisältyvät auton määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta johtuvat tekniset korjaukset, renkaat ja kausittaiset rengastyöt, mahdollisuus odotusautoon ja Tiepalvelu.Yksityisleasing-vuokraan eivät kuulu esim: vakuutusmaksut, polttoaineet, pesut, lasien ja renkaiden rikkoutuminen, korivauriot, rengassäilytys, vakuutuksen omavastuu, sakot, dieselverot ja vuotuiset käyttömaksut.

Yksityisleasingissa takuutalletus on 0-3 kuukauden (tavallisimmin 2 kk) leasingvuokran suuruinen summa, joka palautetaan leasingauton palauduttua sopimusehtojen mukaisesti. Takuutalletuksen vaihtoehtona on 10 %:n ennakkomaksu (laskettuna auton ovh:sta), joka pienentää kuukausivuokraa.