Rahoitus ja osamaksu

Auton helposti osamaksulla – nyt myös ilman käsirahaa

Aina matalakorkoinen Autokari -rahoitus

Osamaksukaupassa auton hankinta on helppoa. Voit maksaa auton useissa erissä. Omistusoikeus siirtyy vasta, kun kaikki sopimuserät on maksettu. Auton lisäksi sinulta ei vaadita muita vakuuksia. Et ole sidottu kyseiseen autoon koko sopimuskautta, vaan halutessasi voit tehdä siitä kauppaa esim. myyjäliikkeen kanssa.

• Jopa ilman käsirahaa

• Omistusoikeus autoon kun sopimuserät maksettu

• Ei vaadi muita vakuuksia

• Selkeä vaihtoehto, helppo verrata muihin maksutapoihin.

Entisen autosi otamme vaihdossa tai ostamme käteisellä.

Auton hyvityshinnan voit käyttää kokonaan tai osin osamaksukaupan käsirahana tai leasing-vaihtoehdossa 1. maksueränä. Lunastamme myös mahdollisen loppuvelan.

Tutustu myös leasing -ratkaisuihimme ja Autokari -turvaan! 

Esimerkiksi: Auton käteishinta (sis. toimituskulut) 25 000 euroa ja käsiraha 5 000 euroa. Osamaksurahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 20 190 euron luotolle 60 kuukauden maksuajalla on 7,60 %, kun rahoituksen korko on 6,00 prosenttiyksikköä (1/23), perustamismaksu 190 euroa ja laskutuspalkkio 9 euroa/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 28 959,80 euroa ja maksuerien 399,33 euroa lukumäärä 60 kpl. Laskelma on tehty olettaen, että luotto nostetaan kerralla ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki