Maksuton kotiintoimitus

Auto kotiin toimitttuna jopa 24h sisällä

Etkö pääse itse paikan päälle liikkeeseen noutamaan ajoneuvoa? Ei huolta! Autokarin ajoneuvon kotiintoimitus on mutkaton palvelu, jonka avulla tilaat halutessasi uuden auton kotiovelle tai työpaikalle vaivattomasti. Kotiintoimitus on saatavilla valikoituihin ajoneuvoihin.

Auton kotiintoimitus on turvallinen ja vaivaton palvelu paikallaan, kun ihminen asuu kaukana isoista keskustoista tai autoliikkeestä, esimerkiksi haja-asutusalueella. Kotiintoimitus sopii myös tilanteeseen, jossa autoa ostava henkilö on työssäkäyvä tai muutoin arjessa kiireinen, eikä siksi pääse itse käymään toimipisteessä etsimässä itselle sopivinta ajoneuvoa.

Toimituksen vaiheet:

1. Etsi kotisivuiltamme sinua kiinnostava ajoneuvo autohaun avulla. Sen jälkeen soita tai lähetä sähköpostia myyjälle. Voit ottaa meihin yhteyttä myös yhteydenotto-lomakkeen kautta.

2. Myyjä vastaa kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla ja antaa sinulle perusteellisen selvityksen valitsemastasi ajoneuvosta. Lisäksi hän tekee henkilökohtaisen tarjouksen valitsemastasi autosta, sekä tarvittaessa ostotarjouksen vaihdokistasi.

3. Auto toimitetaan kotiisi, jolloin voit vielä koeajaa auton ja todeta sen sellaiseksi, kuin myyjä puhelimessa esitteli.