Uusi Mitsubishi Eclipse - ladattava hybridi.

Nyt kauppa kannattaa, huutava pula vaihtoautoista!

TOIMINTAMATKA SÄHKÖLLÄ
Ei enää huolta toimintamatkan riittävyydestä

Ladattavassa Eclipse Cross -lataushybridissä on tehokas 13,8 kWh:n akku ja uusi polttoainetaloudellinen 2,4 litran bensiinimoottori, joten sen toimintamatka on yllättävänkin pitkä.

LATAAMINEN
Yhtä helppoa kuin puhelimen lataaminen

Eclipse Cross PHEV -mallin lataaminen on yhtä helppoa kuin puhelimen lataaminen. Voit käyttää lataukseen lähes mitä tahansa tavallista pistorasiaa, asentaa kiinteän latauslaitteen tai ladata julkisissa latauspisteissä.

KÄYTTÖKUSTANNUKSET
Sama työmatka – nyt vain paljon halvemmalla

Eclipse Cross PHEV -mallin toimintamatka sähköllä on jopa 45 km**, joten käyttökustannukset ovat huomattavan alhaiset.

ECLIPSE CROSS PHEV -MALLIN TEKNOLOGIA
Edistyksellinen hybriditeknologia

Eclipse Cross PHEV perustuu menestyksekkääseen ja uraauurtavaan 5-paikkaiseen Outlander PHEV -katumaasturiin, joka on voittanut 21 palkintoa maailmanlaajuisesti. Uraauurtavat teknologiat tekevät Eclipse Cross PHEV -mallista erittäin herkästi reagoivan ja ällistyttävän hiljaisen.

**Polttoaineenkulutus ja toimintamatka sähköllä riippuvat asiakkaan käyttöympäristöstä (esim. sää, liikenne), ajotyylistä (esim. pysähtyminen/liikkeellelähtö, suuri ajonopeus) ja ilmastointilaitteen käytöstä. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

Ajovoima-akun kapasiteetti heikkenee luonnollisen kulumisen johdosta. Akun kapasiteettiin ja kestä-vyyteen vaikuttavat esimerkiksi käyttötapa, ikääntyminen sekä ajokilometrit. Sähköisen voimalinjan käyttöikä voi olla koko auton käyttöikää lyhyempi.

Varustelu voi vaihdella markkina-alueen mukaan. Ota yhteys myyntiimme, kun haluat tuoreimmat tiedot.


Mitsubishi

Mitsubishiä voidaan kutsua sähköautoilun uranuurtajaksi. Ensimmäinen massavalmisteinen sähköauto i-MiEV lanseerattiin vuonna 2009 sekä ensimmäinen ladattava hybridikatumaasturi Outlander PHEV vuonna 2013. Mitsubishi tunnetaankin nykyisin sen suositusta katumaasturivalikoimasta.

Malliston suosikkeihin kuuluvat ASX, Eclipse Cross ja Outlander

Katso Autokarin varastossa olevat Mitsubishit
Katso Autokarin ajankohtaiset Mitsubishi-kampanjat

Lisätietoja Mitsubishi-mallistosta: www.mitsubishi.fi