Täysin uusi Kia Sportage ennakkomyynnissä nyt!

Tule tutustumaan ja koeajamaan Varkauden toimipisteellämme!

Täysin uusi Kia Sportage

Rakennettu ylittämään odotukset

Kia Sportage MHEV

Tutustu täysin uuteen Kia Sportage -mallistoon

Pienet päästöt, monipuoliset vaihtoehdot. Saatavilla on useita voimansiirtoja, joihin kuuluvat hybridi, ladattava hybridi ja kevythybridi. Ne ovat kaikki saatavilla myös GT-line-malleina. Minkä sinä valitset?

 

Kia 7 vuoden takuu

7 vuoden takuu

Kian omistaminen on mukavaa, kun saat 7 vuoden takuumme. Varmistamme, että asiasi ovat kunnossa.

Lataa uuden Kia Sportage -mallin esite

Kia Sportage -esite

Tutustu täysin uuden Kia Sportage ‑mallin tärkeisiin tietoihin ja lukuihin.

Lataa esite
Lataa varuste- ja tekniikkaseloste

Edistynyt muotoilu inspiroi

Kia Sportage Advanced design for inspired minds

Luonnon inspiroima. Itsevarmuutta uhkuva.

Täysin uusi Kia Sportage -mallisto

Kia Sportage Commanding looks

Vaikuttava ulkonäkö

Linjakkaat, mutta voimakkaat luonnon orgaanisten elementtien inspiroimat pinnat yhdistyvät hienostuneeseen graafiseen ilmaisuun ja upeisiin yksityiskohtiin. Nämä ominaisuudet antavat tälle katumaasturille dynaamisen ja itsevarman olemuksen, joka ei jää huomaamatta.

Bold & daring in nature Kia Sportage

Rohkea ja ylväs olemus

Auton entistäkin itsevarmemman, jämäkämmän ja monipuolisemman vaikutelman antavassa muotoilussa korostuvat raikkaat ja voimakkaat linjat, jotka kulkevat koko hienostuneen korin läpi korostaen sen yksilöllistä tyylikkyyttä.

boomerang-shaped LED Daytime Running

Voimakas ensivaikutelma

Ikoninen muotoilu: Hienoja yksityiskohtia sisältävä musta etusäleikkö kattaa koko keulan leveyden luoden tyylikkään kontrastin futurististen bumerangin muotoisten LED-päiväajovalojen ja räväköiden LED-matriisiajovalojen kanssa.

Kia’s iconic Tiger Nose grille

Kian moderni tunnusomainen etusäleikkö

Kian ikoninen etusäleikkö on auton kiintopiste. Se muodostaa herkän tasapainon etumaskin hienostuneen ja teknisen muotoilun ja pääpintojen yksinkertaisuuden välille. Näihin pintoihin kuuluvat huomiota herättävä puskuri, joka antaa auton etuosalle voimakkaan ilmeen.

Kia Sportage with taut lines

Urheilullinen profiili

Auton sivuprofiili luo voimakkaan, mutta samalla hienostuneen vaikutelman, joka on kunnianosoitus mallin urheilulliselle perinteelle. Uudet krominväriset ja mustat ikkunalistat korostavat auton urheilullisuutta yhdessä mustan katon kanssa, joka kiinnittää huomion myös dynaamiseen C-pilarin muotoiluun.

razor rear LED taillights

Moderni takaosa

Terävälinjaiset LED-takavalot yhdistävä koriste antaa autosta voimakkaan ja leveän vaikutelman. Takalasin pyyhkijä on piilotettu kattospoilerin sisään. Se tekee auton takaosasta siistin ja modernin näköisen ja parantaa näkyvyyttä. Korivärinen puskurin alaosa on tyylikäs ja moderni. Heijastimet ja sumuvalot ovat kiiltävän mustan tai puolikiiltävän kromisen koristeen ja ohjaimen takana.

kia sportage premium cabin

Erityisesti kuljettajalle suunniteltu ohjaamo

Moderni ja selkeä matkustamo on suunniteltu erityisesti kuljettajaa ajatellen, aina uudesta integroidusta kaarevasta näytöstä urheilulliseen D-malliseen mustaan nahkaiseen ohjauspyörään ja vaihteenvalitsimella varustettuun keskikonsoliin.

Larger dimensions and spaciousness

Ihanan tilava

Enemmän tilaa kaikkiin suuntiin: Hienostuneen matkustamon tilavuus täyttää kaikki tarpeesi ja takapenkin matkustajilla on huomattavan paljon jalkatilaa. Lisäksi tarjolla on runsaasti kätevää säilytystilaa sekä kuljettajalle että kaikille matkustajille.

Kia Sportage premium details

Upeat inspiroivat yksityiskohdat

Hienostuneet sisätilat tyylikkäine yksityiskohtineen asettavat katumaastureille uudet standardit. Kokonaisuuteen kuuluvat kojelaudan ja ovien ylelliset alumiiniviimeistelyt, tyylikkäät ja urheilulliset tuuletussuulakkeet sekä tunnelmavalaistus.

innovative and ergonomic interior

Ergonomiaa ja innovaatioita

Ergonomisessa matkustamossa on viimeisimmät tekniset innovaatiot, kuten Multi-Mode-kosketusnäyttö, jonka avulla voit helposti siirtyä tietoviihdejärjestelmästä ilmastoinnin asetuksiin yhdellä kosketuksella.

extra-comfortable and sporty seats

Ensiluokkaisen mukavat istuimet

Kaikissa istuimissa on pehmeät materiaalit, kauniit yksityiskohdat ja dynaamiset värivaihtoehdot. Kuljettajan ja matkustajien istuimet on kehitetty vieläkin pidemmälle. Ne ovat erittäin mukavat ja urheilullisen linjakkaat.

Voimansiirrot

Inspiroidu

Uuden Kia Sportage:n erilaiset mallit on tehty inspiroimaan sinua. Ne tarjoavat tarpeisiisi suunniteltua tilaa: vertaile ja löydä omasi.

Yhdistettävyys

Liitettävyysteknologia pitää sinut ajan tasalla

comfort technology

Pysy aina ajan tasalla yksinkertaisesti ja saumattomasti

Auton edistyneet toiminnot pitävät antavat sinulle reaaliaikaiset tiedot liikenteestä, paikallisista palveluista, säästä ja monesta muusta asiasta. Android Auto™ ja Apple CarPlay™, NLU-puheohjaus ja muut tekniset ratkaisut lisäävät mukavuutta entisestään.”

* Remote climate control is available only for EVs

Etäsovelluspalvelut

Kia Connect -sovelluksella pääset käsiksi autosi tietoihin ja voit ohjata Sportagesi toimintoja etäyhteydellä suoraan omasta älypuhelimestasi. Suunnittele ajoreittisi etukäteen, selvitä autosi olinpaikka ”Etsi auto” -toiminnolla, vastaanota hälytykset ja paljon muuta.

Integrated curved displays

Integroidut kaarevat näytöt

Suoraan kuljettajan edessä on 12,3-tuumainen Supervision Cluster -mittaristo, josta näet nopeasti kaikki tarvittavat tiedot. Sen vieressä on 12,3-tuumainen korkearesoluutioinen LCD-näyttö, jossa yhdistyvät navigointi, tietoviihdetoiminnot ja valikot. Nämä laitteet on käyttäjäystävällisyyden maksimoimiseksi yhdistetty samaan kaarevaan kokonaisuuteen.

Advanced driver experience

Edistynyt ajokokemus

Miellyttävästä ja urheilullisesta ohjaamostasi käsin auton toimintojen hallitseminen on mukavampaa kuin koskaan. Käytössäsi on uusia innovaatioita, kuten Multi-Mode-kosketusnäyttö, jonka avulla voit helposti käyttää useita toimintoja ja vaihtaa saumattomasti ilmastoinnin asetusten ja navigoinnin välillä.

Harman/Kardon Premium Sound System

Ensiluokkainen HARMAN/KARDON-äänentoistojärjestelmä

Nauti viihteestä ensiluokkaisen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmän ansiosta. Järjestelmään kuuluu kahdeksan tehokasta ja tarkasti ympäri matkustamoa sijoitettua kaiutinta, ulkoinen vahvistin ja Active Sound Design -järjestelmä (ASD).

wireless charging

Latauspisteet kaikille matkustajille

Älypuhelimen latauspiste tarjoaa nopean 15 W:n langattoman latauksen ajon aikana. Etuistuinten takana olevien USB-latausliitäntöjen ansiosta takamatkustajatkin voivat aina pitää älylaitteensa täydessä latauksessa.

Istu ohjauspyörän taakse ja kokeile itse.

Mikään ei voita omakohtaista kokemusta. Varaa koeajo lähimmältä jälleenmyyjältä.

Turvallisuusominaisuudet

Huolehdimme turvallisuudestasi

Meille turvallisuutesi on ehdottoman tärkeää. Koska sen varmistaminen on olennaista, pyrimme suunnittelemaan inspiroivan tilan sinulle ja muille auton käyttäjille.

Forward Collision Avoidance Assist Junction Turning

Reagoi nopeammin

Arvioimalla Sportagesi kamera- ja tutkatietoja järjestelmä analysoi edessä liikkuvien muiden autojen, jalankulkijoiden tai pyöräilijöiden tietoja ja aktivoi varoitussignaalin ja jarrutuksen, jotta vältettäisiin mahdolliset törmäykset niihin. Risteystoiminto tunnistaa myös vastaantulevat ajoneuvot, kun risteyksestä ollaan kääntymässä vasemmalle.

Navigation-Based Smart Cruise Control

Turvallisesti kaarteissa

Navigaatiopohjainen mukautuva vakionopeudensäädin ylläpitää asetetun nopeuden ja turvavälin edellä ajavaan autoon ohjaamalla kiihdytystä ja hidastusta. Se myös hidastaa ajonopeuttasi automaattisesti kaarteissa navigointijärjestelmän antamien tietojen perusteella.

Highway Driving with Lane Change Assist

Turvallisuutta valtateille

Kun ajat moottoritiellä, tämä teknologia säätää nopeuttasi automaattisesti tunnistetun nopeusrajoituksen tai asettamasi raja-arvon mukaan. Lisäksi se hallitsee ohjausta, kiihdytystä ja hidastusta pitäen sinut keskellä kaistaasi ja turvallisella etäisyydellä edellä ajavasta autosta.

Blind Spot Collision Avoidance Assist

Ei yllätyksiä

Järjestelmä antaa auditiivisia ja visuaalisia varoituksia kuolleessa kulmassa olevista ajoneuvoista ja ohjaa autoa aktiivisesti törmäyksen estämiseksi. Risteävän liikenteen takatörmäyksenestojärjestelmä avustaa samalla tavoin peruutettaessa, jos ajoneuvoja lähestyy vasemmalta tai oikealta.

Remote Smart Parking Assist (RSPA)

Hallitse autoasi avaimella

Pysäköi auto tai poistu pysäköintipaikalta etäyhteydellä seisten Sportagesi ulkopuolella ja käyttäen kauko-ohjainavainta auton siirtämiseksi eteen- ja taaksepäin. Pysäköinnin törmäyksenestojärjestelmä antaa varoituksen, jos peruutettaessa havaitaan este ja kytkee jarrut törmäyksen estämiseksi.

Surround View Monitor

Lisäkamera varmistaa turvallisuuden

Saat pysäköidessäsi tai alle 10 km/h:n nopeudella ajaessasi käyttöösi 360° 3D -näkymän Sportagesi ympäristöstä. Tämän mahdollistavat neljä laajakulmakameraa, jotka on asennettu autosi takaosaan, etuosaan ja sivuille.

Varustetasot

Löydä juuri sinulle sopiva malli

Kia Sportage -malliin on saatavissa laaja valikoima voimakkaita, herkästi reagoivia ja tehokkaita voimansiirtojärjestelmiä. Löydät siis varmasti sopivan varustetason.

Kia Sportage HEV GT-line

Alkaen

31 990 €

Kia Sportage LX

Saatavilla bensiini- ja diesel -malleihin. Myös kevythybridinä.

 • 17″ kevytmetallivanteet
 • 4,2″ digitaalinen mittaristo
 • 8″ kosketusnäyttö keskikonsolissa
 • Aktiivinen kaistavahti
 • Android Auto -yhteensopivuus
 • Apple Car Play -yhteensopivuus
 • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
 • Automaattinen kaksialueilmastointi
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • Kaistallapitoavustin
 • Kaukovaloautomatiikka
 • LED-ajovalot
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Peruutuskamera
 • Pysäköintitutkat edessä ja takana
 • Sadetunnistin
 • Sähkötoiminen pysäköintijarru
 • Vakionopeudensäädin nopeusrajoittimella

 

Kia Sportage PHEV GT-line

Alkaen

34 645 €

Kia Sportage EX

Saatavilla kaikkiin voimansiirtoihin.

 • 12,3″kosketusnäyttö keskikonsolissa
 • 17″kevytmetallivanteet
 • 4,2″digitaalinen mittaristo
 • Android Auto -yhteensopivuus
 • Apple Car Play -yhteensopivuus
 • Automaattinen kaksialueilmastointi
 • Istuinlämmitys takaistuimilla reunapaikoilla
 • Kia Connect
 • Kuljettajan istuimen sähkötoiminen ristiseläntuki
 • Käyttöjärjestelmän ja karttojen OTA-päivitykset
 • LED-ajovalot
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Navigointijärjestelmä
 • Peruutuskamera
 • Pysäköintitutkat edessä ja takana
 • Tummennetut takaikkunat
 • USB-latausliitin, takana 2 kpl
 • Vakionopeudensäädin nopeusrajoittimella
Kia Sportage MHEV

Alkaen

42 384 €

Kia Sportage Business Premium

Saatavilla kaikkiin voimansiirtoihin.

 • 12,3″ digitaalinen mittaristo
 • 18″ kevytmetallivanteet
 • 360˚ around view -kamerajärjestelmä
 • Etumatkustajan istuimen sähkösäätö
 • Harman/Kardon audiojärjestelmä
 • Katvealueen monitori mittaristossa
 • Katvealueen valvontajärjestelmä
 • Kia Connect
 • Kuljettajan istuimen sähkösäätö
 • Langaton matkapuhelimen lataus
 • LED-ajovalot, dynaamiset
 • Moottoritieajoavustin
 • Mukautuva vakionopeudensäädin
 • Puolinahkaverhoilu
 • Pysäytystoiminto pysäköitäessa (peruutettaessa)
 • Sisätilan tunnelmavalaistus
 • Smart Key -avaimeton käynnistys ja lukitus
 • Sähkötoiminen takaluukku

 

Kia on Etelä-korealainen automerkki, joka on tunnettu ainutlaatuisesta, markkinoiden laajimmasta 7 vuoden takuusta sekä erinomaisen hinta-laatusuhteen autoista.

Laajasta valikoimasta löytyy autoja pienestä kaupunkiautosta isoihin nelivetomaastureihin. Kian mallistossa myös monipuolinen valikoima sähkö- ja hybridiautoja. Malliston suosikkeihin kuuluvat Rio, Ceed, Sportage, Stonic ja Niro. Huippu-uutuutena markkinoille on tulossa ensimmäinen täyssähköauto EV6.

Katso Autokarin varastossa olevat Kiat
Katso Autokarin ajankohtaiset Kia-kampanjat

Lisätietoja Kia-mallistosta: www.kia.fi